zaterdag 24 september 2016

Bonte avond

Verslag door Eline en Kiënna
Donderdagavond  was bonte avond. We begonnen met de talentenronde. De eerste act werd gespeeld door Youken en Kane, zij speelden een komisch toneeltje over 2 buurmannen die allemaal ongelukken tegenkwamen. Daarna kwamen Xiano en ik (Kiënna). Wij deden lichamelijke en wetenschappelijke trucjes. Daarna kwamen de jongens: Guillaume, Stan , Thomas en Cis. Zij waren voetballers die er niets van snapten.
Daarna kwamen Jeann, Marie, Romy, Amelie, Amy en Mauro. Zij speelden een mini-musical. En daarna kwamen deze vier soldaten . Ze hadden 2 groepen: Vanessa en Corneel, Robbe en Mathias Zij deden een toneel over de oorlog, maar ze gaven zich over.
De volgende waren Anouk en ik (Eline). Wij deden een dansje op Can’t stop the  feeling van Justin Timberlake . De volgende waren Cato en Joran, zij deden 6 goocheltrucs .De volgende waren Leon , Martijn en Xyon, zij deden een klein toneeltje. Ze dansten op Ik heb een helikopter. Daarna kwam Nora met een gedicht over creativiteit.  Daarna kwamen Gust, Giel, Jitse, Milan G. en Ewout. Zij deden een komisch toneeltje over het nieuws, met Roger Vandewaetere en voor het weerbericht Karel De Bakker. Bijvoorbeeld: Kabouter Kwebbel dood door ontspoorde trein in Lego City en K3 met nieuwe zomerhit: 10000 gehaktballen.
Daarna kwamen Jente, Dania, Anne-Lise en Auke met een televisie quiz over Durbuy. Als laatste kwam Milan V. met een mini-quiz.

De finale was een onthoudspelletje voor Miss en Mister Durbuy. De moni zei een nummer van 1 tot 5 en we moesten zonder missen of twijfelen dat gebaar doen. Miss Durbuy was Anne-Lise en Mister Durbuy was Corneel. Een applaus alstublieft











Geen opmerkingen: